Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nábor mládeže

Hokejový klub HC Motor pořádá pro sezonu 2022/2023 celoroční nábor chlapců ročníku 2016 a 2017.

Začínáme v pondělí 5.září 2022 od 16.15 na druhé ledové ploše (led 17.00-18.00). Přípravka je určena pro začínající děti nebo děti, které již mají s bruslením zkušenosti. Na ledě začínáme bez hokejky s úplnými základy bruslení tak, aby si děti vytvořily k ledu pozitivní vztah a pohyb na bruslích byl pro ně zábavou.

Kluci musejí mít s sebou na led : nepromokavé oblečení, rukavice, hokejovou nebo lyžařskou helmu, brusle a pití. 

PS - brusle, pokud budete teprve kupovat.. tak rozhodně NE ty přezkové s posuvnými noži. Zakupte již hokejové /např. v prodejně Bauer u zimního stadionu/.

 

Tréninky probíhají na ledě dvakrát v týdnu a to převážně v pondělí v podvečer a v sobotu dopoledne. Součástí týdenního programu je i všestranný trénink v tělocvičně, který probíhá ve čtvrtek odpoledne. Během sezony děti na ledě navštíví Mikuláš a čert nebo proběhne hokejový karneval v maskách, atd.  ..

Členské příspěvky v Přípravce činí na sezonu 4000 Kč. Při zaplacení příspěvku od nás dostanete : hokejový set v celkové hodnotě 3000 Kč. Hokejový set zahrnuje holenní chrániče, kalhoty, vestu, chrániče loktů a rukavice. Pokud nedisponujete hokejovou helmou, můžeme Vám ji na sezonu zapůjčit. Tkaničkové brusle máme k zapůjčení v omezených velikostech.

Kontakt :
Mgr Jakub Čelikovský
Tel. 776 631 602

 

Mail: celikovsky@mladezcb.cz

 

 
.